Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ



Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου έγινε στο Καφέ Σαντάν η πρώτη δημόσια παρουσία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου σε μια «εκδήλωση γνωριμίας» του κοινού με τον σύλλογο η οποία εξελίχθηκε σε μια υπέροχη βραδιά για όσους την έζησαν.


Η προσέλευση μουσικόφιλων ήταν μεγάλη, οι μουσικές που ακούστηκαν πολλές, ωραίες και διαφορετικές μουσικές και γενικά πιστεύουμε πως ήταν μια εκδήλωση που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.


Για να πάει καλά όμως αυτή η εκδήλωση ήταν απαραίτητη η προσφορά και η συμμετοχή ανθρώπων και επιχειρήσεων. Γι αυτό αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τους μουσικούς των συγκροτημάτων που έπαιξαν, δηλαδή τους : OLD FRIENDS, JAZZ AND BLUES TIMES και RED WINE BAND, τον Σπύρο Ποδάρα και το προσωπικό του Καφέ Σαντάν, τα Μέσα μαζικής επικοινωνίας της Μαγνησίας (εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ιστοσελίδες και blogs) που προώθησαν τα δελτία τύπου και τη διαφήμιση της εκδήλωσης  και όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν επίσης στις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου κλήρωσης : Βιβλιοπωλεία : ΠΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΖΥΓΟΣ, Μουσικός Οίκος ΚΕΧΑΙΔΗΣ, , δισκοπωλεία : INTRIS, CLASSIC, βιβλιοπωλείο -  καφενείο ΧΑΡΤΑ.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την υλοποίηση των σκοπών του και σε άλλα πεδία εκτός των εκδηλώσεων. Ενδεικτικά, μερικοί από τους σημαντικότερους σκοπούς του Συλλόγου, όπως προκύπτουν και από το καταστατικό του, είναι: η εξάπλωση και η προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας, η συνεργασία καλλιτεχνών και μελετητών της τέχνης και η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης, η μελέτη και έρευνα της μουσικής, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις και η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο θα βρείτε στο διαδικτυακό μπλογκ του συλλόγου στη διεύθυνση http://volosmusic.blogspot.gr ενώ στο facebook λειτουργεί η σελίδα του συλλόγου «Σύλλογος φίλων μουσικής Βόλου»

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Γιάννης Τζαμτζής - τηλ. 6974021304
Κώστας Ανέστης - τηλ. 6977800499

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου